Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38725

Ingredience

100 g Pšeničná krupice
50 g Slanina vepřová
150 g Strouhanka
250 g Sýr Brynza
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 982kJ
11% Sacharidy 39 g
33% Tuky 25 g
31% Sodík 614 mg
40% Bílkoviny 22 g

Brynzové knedlíky postup přípravy receptu:

1

Brynzu zpracujeme s krupicí, strouhankou, vejci a lžičkou soli.

2

Z těsta tvarujeme malé knedlíky, vkládáme je do hrnce s vroucí osolenou vodou a vaříme 6-8 minut.

3

Uvařené knedlíky vyjmeme děrovanou naběračkou a omastíme rozškvařenou, na kostičky nakrájenou slaninou.

4

Podáváme jako přílohu k dušené zelenině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept