Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 38738

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Klobása uzená
30 g Kopr čerstvý
30 g Mouka pšeničná hladká
20 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
9 g Sůl
3 dl Zakysaná smetana
600 g Zelí hlávkové bílé
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 311kJ
6% Sacharidy 20 g
29% Tuky 22 g
39% Sodík 784 mg
20% Bílkoviny 11 g

Budíčková polévka postup přípravy receptu:

1

Zelí nakrájíme na malé kousky a dáme vařit podlité vodou s prolisovaným česnekem a lžičkou soli.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a osmažíme na ní cibuli nasekanou nadrobno. Posypeme paprikou a krátce orestujeme, zředíme sklenkou vody a přidáme k zelí, které dovaříme na mírném ohni doměkka.

3

Když je zelí hotové, přidáme uzenou klobásku nakrájenou na kostičky a vmícháme kyselou smetanu, ve které rozmícháme mouku. Krátce povaříme do zhoustnutí, dosolíme, opepříme a polévku podáváme ozdobenou nasekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept