Jednoduchý recept

Venkovská cibulačka se sýrem

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 38739

Ingredience

250 g Cibule
40 g Mouka pšeničná hladká
10 g Paprika mletá sladká
1 ks Rohlíky bílé
50 g Sádlo vepřové škvařené
200 g Sýr Ementál (Primátor)
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 622kJ
6% Sacharidy 22 g
37% Tuky 28 g
39% Sodík 779 mg
31% Bílkoviny 17 g

Venkovská cibulačka se sýrem postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a osmažíme na polovině sádla dorůžova, přisypeme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zaprášíme paprikou, krátce orestujeme a podlijeme vodou, osolíme a na mírném ohni za občasného míchání povaříme 20 minut.

2

Mezitím nakrájíme rohlíky na kostičky a osmažíme je na zbylém sádle. Hotovou polévku nalijeme do mísy, osmažený rohlík a nastrouhaný sýr dáme zvlášť do misek, aby si každý doplnil polévku podle svého.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept