Jednoduchý recept

Srnčí biftek minutka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 38749
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Srnčí kýta
Marináda
6 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Hořčice
20 g Kari koření
2 polévková lžíce Kečup ostrý
1 dl Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Omáčka pikantní worcesterová
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Pepř černý mletý
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 526kJ
2% Sacharidy 9 g
51% Tuky 38 g
15% Sodík 290 mg
99% Bílkoviny 56 g

Srnčí biftek minutka postup přípravy receptu:

1

Do mísy rozklepneme vejce, přidáme hořčici, posypeme pálivou paprikou, kari kořením, dáme oloupaný, na kolečka nakrájený česnek, přilijeme worcester, kečup, olej.

2

Maso nakrájíme na plátky, lehce přes fólii naklepeme a naskládáme do mísy, ve které máme připravenou marinádu. Naloženou směs dáme na chladné místo na celou noc marinovat.

3

Bifteky vyjmeme z marinády a s co největším množství marinády je na pánvi zprudka restujeme doměkka.

Poznámka

Bifteky servírujeme teplé, vhodnou přílohou jsou smažené hranolky a lžíce tatarské omáčky. Ozdobíme plátkem citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept