Jednoduchý recept

Vepřové se zelím

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 38753
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
10 g Kmín celý
1 dl Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Omáčka pikantní worcesterová
1 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
30 g Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřový bok
300 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 974 kcal
Kilojoule 4 073kJ
2% Sacharidy 9 g
133% Tuky 100 g
15% Sodík 296 mg
25% Bílkoviny 14 g

Vepřové se zelím postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpálíme olej, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou 1 cibuli a osmahneme. Přidáme zelí, na tenké proužky nakrájenou zelenou papriku, kmín a dusíme do změknutí.

2

Bůček nakrájíme na středně velké plátky, které opečeme z obou stran na rozpáleném sádle doměkka. Přidáme nakrájenou zbylou cibuli, osolíme, podle chuti přidáme worcester, vmícháme uvařené zelí, dobře promícháme, dochutíme ještě pepřem a stáhneme z plotny.

Poznámka

Jídlo podáváme teplé na vyhřátém talíři s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept