Jednoduchý recept

Masové koblížky s omeletou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 38755

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup ostrý
10 g Majoránka
3 dl Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 ks Pórek
50 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
700 g Vepřové maso mleté
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 743 kcal
Kilojoule 3 109kJ
7% Sacharidy 26 g
69% Tuky 52 g
26% Sodík 521 mg
78% Bílkoviny 44 g

Masové koblížky s omeletou postup přípravy receptu:

1

Do misky dáme mleté maso, rozklepneme 1 celé vejce, přidáme prolisovaný česnek, kečup, nasekanou cibuli, nasekaný pórek a petrželovou nať. Posypeme majoránkou, podle chuti osolíme, opepříme, zamícháme, přisypeme podle potřeby strouhanku a znovu zamícháme.

2

Ze směsi tvoříme kulaté koblížky, které na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran.

3

Na pánvičce v rozpáleném oleji upečeme volská oka. Na teplý talíř položíme volské oko, na něj masovou koblížku, posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Masové koblížky podáváme teplé na vyhřátém talíři s opečeným chlebem, maso ozdobíme plátkem citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept