Recept

Kančí plec s uzeným masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38766

Ingredience

1 ks Chilli paprička
600 g Kančí plec
0,5 kávová lžička Koriandr mletý
80 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Oregano sušené
2 ks Paprika zelená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
300 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Vepřová uzená plec
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 071kJ
3% Sacharidy 9 g
42% Tuky 32 g
27% Sodík 543 mg
76% Bílkoviny 43 g

Kančí plec s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Kančí plec rozkrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, uzené maso pokrájíme na kostky, papriky a chilli papričku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.

2

Plec osmažíme na oleji, přimícháme cibuli, česnek a restujeme. Poté maso okořeníme, osolíme, přimícháme protlak, rajčata, pod poklicí dusíme.

3

K téměř měkkému masu přimícháme uzené, papriku, chilli papričku a směs dusíme do měkka.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept