Jednoduchý recept

Římský květák

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3879

Ingredience

1 špetka Bazalka
1 ks Květák
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
60 g Protlak rajčatový
1 špetka Provensálské koření
1 špetka Saturejka
1 hrst Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
500 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 634kJ
5% Sacharidy 17 g
9% Tuky 7 g
15% Sodík 299 mg
16% Bílkoviny 9 g

Římský květák postup přípravy receptu:

1

Česnek nasekaný na kousky necháme na oleji zhnědnout.

2

Přidáme růžičky syrového květáku a petrželku a krátce osmahneme. Podlijeme vodou, osolíme a přidáme protlak. Okořeníme a dusíme do změknutí květáku.

3

Podáváme zasypané parmazánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept