Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 38832

Ingredience

100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
100 g Kedlubna
30 g Mouka pšeničná hladká
100 g Mrkev kořen
20 g Paprika mletá sladká
150 g Paprika zelená
5 g Pepř černý mletý
100 g Petržel kudrnka
20 g Polévkové koření
100 g Rajčata
40 g Sádlo vepřové škvařené
9 g Sůl
300 g Tykev
1,5 l Voda pitná
50 g Petržel kudrnka

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 133 kcal
Kilojoule 558kJ
5% Sacharidy 17 g
10% Tuky 8 g
32% Sodík 635 mg
7% Bílkoviny 4 g

Hutná polévka z tykve postup přípravy receptu:

1

Vydlabanou dužinu z tykve i s jádry dáme vařit do 1 l osolené vody. Po 1 hodině vaření scedíme, dužinu vyhodíme. Do vývaru z tykve dáme vařit na kostičky nakrájenou všechnu zeleninu asi na 20 minut. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme pepř, papriku a mouku a krátce osmažíme. Zředíme trochou vývaru a rozmíchané vlijeme do polévky a za stálého míchání ještě 5 minut povaříme. Mezitím uvaříme nudle podle návodu, propláchneme a okapané přidáme do polévky. Dochutíme polévkovým kořením a podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept