Recept

Kotlíková rybí polévka

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38847
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

200 g Brambory
2 ks Chilli paprička
300 g Cibule
800 g Kapr obecný
20 g Paprika mletá sladká
50 g Sádlo vepřové škvařené
10 g Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 888kJ
2% Sacharidy 8 g
16% Tuky 12 g
27% Sodík 546 mg
34% Bílkoviny 19 g

Kotlíková rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Vykuchaného kapra očistíme, zbavíme hlavy, ploutví, šupin a nakrájíme na malé kousky a nasolíme. V hrnci na sádle zpěníme papriku, podlijeme trochou vody, zamícháme a klademe střídavě vrstvu ryb a cibule tak, aby ryba byla poslední vrstvou. Zalijeme vodou až nad poslední vrstvu, zakryjeme a dusíme pozvolna 2 hodiny, až jsou maso i cibule měkké. Před koncem dušení vhodíme pálivé papričky, které před servírováním vyjmeme. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme zvlášť v osolené vodě, scezené přidáme do již odstavené polévky. Polévka by se měla servírovat horká.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept