Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 38856

Ingredience

1 ks Masox
40 g Mouka pšeničná hladká
150 g Paprika zelená
5 g Pepř černý mletý
150 g Rajčata
100 g Rýže dušená
40 g Sádlo vepřové škvařené
9 g Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
150 g Zakysaná smetana
1 ks Cibule
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 078kJ
6% Sacharidy 20 g
26% Tuky 20 g
46% Sodík 926 mg
8% Bílkoviny 5 g

Tulácká polévka postup přípravy receptu:

1

V hrnci usmažíme ze sádla a mouky světlou jíšku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a kolečka zelené papriky. Krátce osmahneme a nakonec přidáme pokrájená rajčata. Zalijeme vodou a pozvolna vaříme 30 minut. Potom polévku rozmixujeme ručním mixérem, přidáme masox, vařenou rýži, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Zakysanou smetanu smícháme se žloutkem, vmícháme do odstavené polévky a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept