Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 180 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38865
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
2 stroužek Česnek
200 g Cibule
60 g Houby čerstvé
200 g Husí maso
100 g Mrkev kořen
1 dl Ocet kvasný lihový
6 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
100 g Petržel kořen
8 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
200 g Vepřová plec
200 g Vepřové nožičky
1,5 l Voda pitná
60 g Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 032kJ
2% Sacharidy 6 g
55% Tuky 41 g
27% Sodík 532 mg
47% Bílkoviny 26 g

Huspenina ze směsi mas postup přípravy receptu:

1

Vepřové, husí maso a nožičky, vložíme do studené vody, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a pozvolna vaříme 1 hodinu. Mezitím uvaříme vejce natrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na plátky. K masu přidáme kořenovou zeleninu vcelku, nakrájené houby, prolisovaný česnek a papriku a vaříme další 1 hodinu. Vývar scedíme, obrané maso i zeleninu nakrájíme na malé kousky. Do čistého vývaru rozpustíme želatinu a důkladně promícháme. Poté do připravené formy nalijeme asi 1 cm vývaru se želatinou a počkáme, až ztuhne. Poklademe kousky masa, zeleniny a vajec a zalijeme zbytkem vývaru, necháme ztuhnout a vychladit. Podáváme s octem a cibulí nakrájenou na kolečka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept