Recept

Rajčata plněná uzenou rybou

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38866
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

50 g Brambory vařené
1 ks Citrony
40 g Kopr čerstvý
6 polévková lžíce Majonéza
300 g Makrela uzená
15 g Mrkev kořen
15 g Okurky nakládané
100 g Omáčka tatarská
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Petržel kudrnka
400 g Rajčata
200 g Salát ledový
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 552 kcal
Kilojoule 2 310kJ
3% Sacharidy 12 g
75% Tuky 57 g
39% Sodík 783 mg
37% Bílkoviny 21 g

Rajčata plněná uzenou rybou postup přípravy receptu:

1

Uzenou makrelu nakrájíme na kousky, smícháme s tatarskou omáčkou. Velká rajčata omyjeme, odkrojíme vršky a vydlabeme dužinu, kterou dáme do misky. Vnitřky rajčat nasolíme. Z vařených nakrájených brambor, pokrájené vařené mrkve a okurek vytvoříme salát, který smícháme s majonézou, podle chuti osolíme, opepříme. Tento bramborový salát smícháme s vydlabanou dužinou a nasekaným koprem. Rajčata naplníme nejprve salátem, potom rybí směsí, přizdobíme snítkou petržele a položíme zpět vršky. Podáváme na talíři s natrhaným ledovým salátem a kolečkem citronu.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept