Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38868
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

50 g Cibule
4 g Kmín drcený
20 g Máslo čerstvé
200 g Okurka salátová
5 g Paprika mletá sladká
30 g Pažitka
5 g Sůl
100 g Sýr Brynza
20 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 143 kcal
Kilojoule 598kJ
1% Sacharidy 5 g
15% Tuky 12 g
25% Sodík 492 mg
11% Bílkoviny 6 g

Brynzová pěna postup přípravy receptu:

1

Brynzu ušleháme s máslem, vmícháme jemně nakrájenou cibuli, kmín, papriku, nasekanou pažitku a sůl. Je-li pěna příliš hustá, zředíme zakysanou smetanou. Na talířky rozprostřeme plátky okurky, na ně navršíme pěnu a ozdobíme kolmo zapíchnutými půlkolečky okurky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept