Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38869
Kategorie: Maso

Ingredience

1 dl Olej rostlinný
200 g Strouhanka
2 ks Vejce slepičí
Na palačinky
30 g Máslo čerstvé
0,5 l Mléko polotučné
300 g Mouka polohrubá
5 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
Na náplň
1 ks Cibule
100 g Klobása Dunajská
60 g Lečo sterilované
20 g Mouka pšeničná hladká
10 g Paprika mletá sladká
5 g Sádlo vepřové škvařené
2 dl Smetana 12% (konzumní)
300 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 687 kcal
Kilojoule 2 873kJ
18% Sacharidy 65 g
45% Tuky 34 g
32% Sodík 642 mg
56% Bílkoviny 31 g

Maďarské palačinky postup přípravy receptu:

1

Z vajec, mouky, mléka a soli umícháme hladké těsto. Na rozpáleném másle usmažíme slabé palačinky.

2

Na sádle zpěníme cibuli najemno, posypeme parikou a krátce orestujeme. Přidáme nakrájené maso, podlijeme vodou a dusíme pozvolna, pravidelně podléváme. Když je maso měkké, umeleme ho spolu s dunajskou klobásou na masovém strojku, výpek z masa zahustíme smetanou s rozmíchanou moukou. Vrátíme zpět umleté maso a přidáme lečo. Povaříme tak, aby směs měla hustší konzistenci.

3

Směsí naplníme palačinky, okraje přehneme a vytvoříme obdélníky, okraje sepneme párátkem. Obalíme ve vejci a strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept