Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 38870

Ingredience

Na omelety
30 ml Olej rostlinný
30 g Petržel kudrnka
1 ks Rajčata
4 g Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 dl Voda pitná
Na náplň
1 ks Cibule
100 g Klobása Dunajská
100 g Paprika zelená
100 g Rajčata
30 g Sádlo vepřové škvařené

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 178kJ
2% Sacharidy 6 g
32% Tuky 24 g
24% Sodík 478 mg
25% Bílkoviny 14 g

Debrecínská omeleta postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme na malé kousky nakrájenou dunajskou klobásu a papriku, pár minut restujeme a přihodíme pokrájená rajčata. Dusíme, dokud směs nezhoustne.

2

Z vajec, vody a soli vyšleháme těsto, ze kterého na oleji osmažíme omeletu z obou stran a ještě na pánvi ji naplníme směsí, přehneme a sesuneme na talíř. Ozdobíme plátkem rajčete a snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept