Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 38893

Ingredience

60 g Ančovičky konzervované
125 g Mozzarella
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
90 ml Passata (drcená rajčata)
Základní těsto na pizzu [20279]
12 g Cukr krupice
15 g Droždí
650 g Mouka pšeničná hladká T 650
35 ml Olej olivový
1 špetka Sůl
215 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 808 kcal
Kilojoule 3 379kJ
34% Sacharidy 123 g
28% Tuky 21 g
37% Sodík 746 mg
52% Bílkoviny 29 g

Napolenata postup přípravy receptu:

1

Základní těsto na pizzu [20279]:

2

Z cukru, droždí a 90 ml vlažné vody necháme vzejít kvásek. Mouku smícháme se solí, zbylou vlažnou vodou, olejem, kváskem, vypracujeme v hladké těsto, které se nelepí.

3

Velkou mísu vytřeme olivovým olejem a těsto v ní vyválíme, poté necháme přikryté utěrkou kynout cca 1,5 hodiny.

4

Vykynuté těsto rozdělíme na dva díly, každý z nich vyválíme na kolo o průměru cca 30 cm. Okraje necháme mírně zvednuté.

5

Korpus potřeme rajským protlakem a úhledně pokryjeme rozpůlenými ančovičkami a ostatními přísadami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept