Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3891
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

2 ks Celer - nať
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
850 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 211 kcal
Kilojoule 883kJ
5% Sacharidy 18 g
18% Tuky 14 g
53% Sodík 1 g
9% Bílkoviny 5 g

Celerová omáčka postup přípravy receptu:

1

Menší celery oškrábeme, opláchneme a jeden nakrájíme na malé kousky, druhý necháme celý.

2

Kousky opečeme na másle, přisypeme mouku a za stálého míchání přilijeme vývar a celý celer.

3

Když změkne, vyndáme a propasírujeme nebo rozmixujeme a vrátíme zpět. Omáčku osolíme, opepříme, pokud je řídká přidáme mouku

4

podle chuti můžeme přidat i máslo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept