Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 38935
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1000 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový květ
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 642kJ
0% Sacharidy 0 g
30% Tuky 22 g
16% Sodík 316 mg
79% Bílkoviny 45 g

Pečený kapr s bazalkou postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce kapra osolíme, opepříme, okořeníme špetkou muškátového květu a posypeme nasekanou bazalkou.

2

Na pánvi na rozpuštěném másle porce po obou stranách opečeme. Po upečení pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme.

3

Vhodnou přílohou je bramborová kaše nebo různě upravené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept