Jednoduchý recept

Štika v bramboráku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 38941
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Brambory
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Majoránka
4 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
200 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
4 stroužek Česnek
600 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 681kJ
3% Sacharidy 9 g
47% Tuky 35 g
7% Sodík 149 mg
25% Bílkoviny 14 g

Štika v bramboráku postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce štiky pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet.

2

Oloupané brambory jemně nastrouháme a v míse smícháme s vejcem, majoránkou, prolisovaným česnekem, mlékem, hrubou moukou a solí. Vypracujeme husté těsto.

3

Porce štiky nakrájíme na stejné kousky, osolíme, obalíme v hladké mouce a bramborákovém těstu.

4

Smažíme po obou stranách na pánvi na rozehřátém oleji.

5

Můžeme podávat se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept