Recept

Filé s cibulovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 38947
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
1 špetka Cukr krupice
750 g Filé z aljašské tresky
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
80 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 538kJ
3% Sacharidy 10 g
28% Tuky 21 g
10% Sodík 195 mg
61% Bílkoviny 35 g

Filé s cibulovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na pánvi na oleji po obou stranách. Vyjmeme na papírovou utěrku.

2

Ve výpeku osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli a prolisujeme ji sítem. Přidáme ocet a omáčku podle chuti osolíme, opepříme a osladíme.

3

Filé upravíme na talíře a přelijeme omáčkou.

4

Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept