Jednoduchý recept

Chlebovka s klobáskou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 38998

Ingredience

200 g Chléb celozrnný žitný
50 g Cibule
200 g Klobása uzená
1 ks Masox
40 g Máslo čerstvé
15 g Pažitka
2 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
1200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 515kJ
9% Sacharidy 33 g
25% Tuky 19 g
43% Sodík 868 mg
29% Bílkoviny 17 g

Chlebovka s klobáskou postup přípravy receptu:

1

Starší chléb nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme nadrobno, klobásky nakrájíme na kolečka, pažitku posekáme.

2

V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, chléb, pažitku a krátce osmahneme. Zalijeme vodou, přidáme kostku masoxu, osolíme, opepříme a chvíli povaříme. Přidáme kolečka klobásy, přilijeme rozkvedlaná vejce, provaříme a odstavíme.

3

Polévku nalijeme do hlubokých talířů a podáváme horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept