Jednoduchý recept

Bramborová polévka se slaninou a klobásou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 39017
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

400 g Brambory
200 g Klobása Dunajská
4 g Kmín celý
10 g Paprika mletá sladká
30 g Sádlo škvařené
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 996kJ
4% Sacharidy 14 g
53% Tuky 40 g
21% Sodík 429 mg
30% Bílkoviny 17 g

Bramborová polévka se slaninou a klobásou postup přípravy receptu:

1

Brambory omyjeme a nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme nadrobno, slaninu nakrájíme na nudličky a klobásu na kolečka.

2

V hrnci rozškvaříme slaninu, přidáme kousek sádla, cibuli, brambory, osolíme a okmínujeme. Chvilku orestujeme, posypeme paprikou, rozpustíme v tuku, zalijeme vodou a povaříme, dokud brambory nezměknou.

3

Přidáme kolečka klobásy, ještě chvilku povaříme a odstavíme.

4

Polévku nalijeme do hlubokých talířů a ještě horkou podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept