Jednoduchý recept

Salát celerový

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 3903
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Citrony
3 polévková lžíce Omáčka tatarská
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
20 dkg Šunkový salám
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 872kJ
2% Sacharidy 6 g
19% Tuky 14 g
10% Sodík 200 mg
28% Bílkoviny 16 g

Salát celerový postup přípravy receptu:

1

Očistíme celer, bulvu necháme v celku. Vložíme do vroucí osolené vody a vaříme do změknutí.

2

Do jiného hrnce dáme vařit vajíčka.

3

Nakrájíme na kousky salám.

4

Po vychladnutí necháme celer vychladnout. Nastrouháme jej na struhadle, i vajíčka. Přilijeme citronovou šťávu.

5

K celerům a vajíčkům přidáme nakrájený salám a tři lžíce tatarské omáčky nebo jogurtu.

6

Osolíme a opepříme.

Poznámka

místo tatarky můžeme použít bílý jogurt a z citronu použijeme šťávu

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept