Jednoduchý recept

Rumpsteak s kozím sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 39054
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
1 polévková lžíce Koření Steak 7 pepřů
8 polévková lžíce Limetková šťáva
25 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Sůl
150 g Sýr kozí
2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 454 kcal
Kilojoule 1 898kJ
1% Sacharidy 3 g
7% Tuky 5 g
20% Sodík 398 mg
94% Bílkoviny 53 g

Rumpsteak s kozím sýrem postup přípravy receptu:

1

Svíčkovou omyjeme, očistíme a nakrájíme na 4 silnější plátky. Každý plátek rozřízneme tak, aby vznikla kapsa.

2

Kozí sýr nakrájíme na plátky a vkládáme je do kapsy steaku. Kapsy zajistíme pomocí párátka.

3

Steaky osolíme a okořením steakovým kořením.

4

Grilovací pánev rozpálíme a maso ogrilujeme.

5

V kastrůlku rozpustíme máslo, limetkovou šťávu, worcester a najemno nasekanou pažitku. Promícháme, prohřejeme.

6

Rumpsteaky servírujeme na připravené talíře a přelijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept