Jednoduchý recept

Segedínská vejce

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 39055
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule
300 g Paprika zelená
50 g Pažitka
400 g Rajčata
100 g Slanina vepřová
6 g Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 064kJ
4% Sacharidy 13 g
23% Tuky 17 g
44% Sodík 880 mg
23% Bílkoviny 13 g

Segedínská vejce postup přípravy receptu:

1

Na pánvi vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu.

2

V míse ušleháme vejce s paprikou nakrájenou nadrobno a solí. Směs vlijeme na vypečenou slaninu a za stálého míchání usmažíme do zhoustnutí.

3

Na okraje talířů naskládáme plátky rajčat střídavě s kolečky cibule a dostředu navršíme hotová vejce. Nakonec ozdobíme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept