Recept

Dušená kapusta se sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39065
Kategorie: Zelenina

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
500 ml Hovězí vývar základní
600 g Kapusta hlávková
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Parmezán
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 973kJ
6% Sacharidy 20 g
14% Tuky 11 g
47% Sodík 947 mg
31% Bílkoviny 17 g

Dušená kapusta se sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou, rozpůlenou kapustu krátce povaříme v mírně osolené vodě, vyjmeme, necháme okapat a nakrájíme na proužky.

2

V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kapustu, česnek utřený se solí a podlijeme vývarem. Pod pokličkou dusíme doměkka.

3

Před podáváním pokrm posypeme nastrouhaným Parmezánem.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept