Jednoduchý recept

Kapustový nákyp s rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3907
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Kapusta hlávková
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
20 dkg Rýže loupaná
20 dkg Salám měkký
1 špetka Sůl
15 dkg Sýr Eidam cihla 30%
10 dkg Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 810 kcal
Kilojoule 3 388kJ
19% Sacharidy 69 g
63% Tuky 47 g
35% Sodík 693 mg
55% Bílkoviny 31 g

Kapustový nákyp s rýží postup přípravy receptu:

1

Na zpěněnou cibuli vložíme rýži, osmahneme krátce, zalijeme horkou vodou, osolíme a dusíme do změknutí.

2

Opláchneme kapustu, nakrájíme na čtvrtky a uvaříme.

3

Poté necháme vychladnout. Zchladlou kapustu nakrájíme na nudličky a smícháme s nakrájeným salámem na kostičky.

4

Do vymaštěného pekáče dáme vrstvu rýže, vrstvu kapusty se salámem, pokapeme olivovým olejem a nastrouháme sýr.

5

Navrch dáme vrstvu rýže a nastrouhaný sýr.

6

Zapečeme 20 minut v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept