Jednoduchý recept

Šunka pečená v chlebu

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 39081

Ingredience

1 balení Směs na celozrnný chléb
10 g Sůl
500 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 39 kcal
Kilojoule 164kJ
0% Sacharidy 0 g
3% Tuky 2 g
10% Sodík 194 mg
8% Bílkoviny 4 g

Šunka pečená v chlebu postup přípravy receptu:

1

Chlebové těsto připravíme podle návodu na obalu, mělo by být trochu hustší. Necháme ho vykynout asi 3 hodiny a potom rozválíme na plát. Na okraj rozložíme po celé šířce plátky šunky a smotáme. Bez dalšího kynutí vložíme na plech a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Aby chleba nepraskal a vznikla pěkná kůrka, potíráme často vodou se solí a ještě vložíme do trouby kastrůlek s vodou. Podáváme teplé i studené.

Poznámka

3 hodiny těsto musí kynout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept