Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39086
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

6 stroužek Česnek
0,5 ks Cibule
1 ks Lilek
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 82 kcal
Kilojoule 343kJ
3% Sacharidy 12 g
6% Tuky 5 g
6% Sodík 111 mg
4% Bílkoviny 2 g

Lilek nastudeno postup přípravy receptu:

1

Lilek povaříme doměkka, podélně nařízneme a zatížíme, abychom odstranili přebytečnou tekutinu.

2

Potom lilek oloupeme a najemno nasekáme. Vsypeme do mísy a přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, vroucí vodou spařená a oloupaná rajčata nakrájená na dílky a nasekaný česnek. Vše smícháme, podle chuti osolíme, opepříme a vmícháme olej a ocet.

3

Můžeme podávat s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept