Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39090
Kategorie: Zelenina

Ingredience

400 g Brambory vařené ve slupce
1 ks Cibule
300 g Mleté kuřecí maso
80 ml Olej rostlinný
300 g Paprikové lusky čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
300 g Rajčata
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 588 kcal
Kilojoule 2 461kJ
8% Sacharidy 30 g
53% Tuky 40 g
40% Sodík 793 mg
53% Bílkoviny 30 g

Bulharská musaka postup přípravy receptu:

1

V kastrole na části oleje orestujeme oloupanou, nasekanou cibuli, přidáme mleté kuřecí maso, osolíme a opepříme.

2

Pekáček vymastíme zbylým olejem a střídavě do něj vrstvíme plátky oloupaných vařených brambor, orestované maso, omytá, na plátky nakrájená rajčata a očištěné, nadrobno nakrájené papriky.

3

Pokrm částečně zapečeme ve středně vyhřáté troubě, zalijeme rozšlehanými vejci se smetanou a dopečeme dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept