Recept

Pečený kapr po cikánsku

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 39107

Ingredience

50 g Celer bulvový
2 ks Cibule
40 ml Citronová šťáva
1000 g Kapr obecný
100 g Klobása Dunajská
100 g Mrkev kořen
20 g Máslo čerstvé
20 g Paprika mletá sladká
200 g Paprika zelená
100 g Petržel kořen
100 g Slanina vepřová
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 650 kcal
Kilojoule 2 721kJ
4% Sacharidy 15 g
131% Tuky 98 g
57% Sodík 1 g
99% Bílkoviny 56 g

Pečený kapr po cikánsku postup přípravy receptu:

1

Filety z kapra nasolíme, pokapeme citronem a necháme na tácu uležet. Mezitím si připravíme zeleninu, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, ostatní zeleninu na slabé proužky. Porce kapra rozložíme na tenké plátky másla na dně pekáče, na kapra rozložíme kolečka cibule a na vršek poklademe zeleninu a klobásu na kolečka. Poprášíme paprikou, posolíme a posypeme kostičkami slaniny. Pečeme 30 minut ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept