Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 39110

Ingredience

1 ks Citrony
100 g Hrášek
800 g Kapr obecný
200 g Mouka pšeničná hladká
100 g Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
1 dl Olej olivový
5 g Paprika mletá sladká
4 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 578 kcal
Kilojoule 2 419kJ
13% Sacharidy 47 g
108% Tuky 81 g
44% Sodík 879 mg
80% Bílkoviny 45 g

Kapr s houbami postup přípravy receptu:

1

Na másle udusíme mrkev nakrájenou na kostičky, žampiony na plátky a hrášek. Hotovou zeleninu osolíme a opepříme, uchováme v teple.

2

Očištěné porce kapra osolíme, opaprikujeme a obalíme v hladké mouce. Opečeme na rozpáleném oleji dozlatova, na talíři obložíme dušenou zeleninou a ozdobíme kolečkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept