Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39140

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
800 g Hovězí kýta
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
100 ml Zakysaná smetana
1 stroužek Česnek
Rajčatová omáčka
1 kávová lžička Chilli omáčka
2 polévková lžíce Křen strouhaný
1 polévková lžíce Pažitka
150 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
0,5 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 027kJ
1% Sacharidy 5 g
43% Tuky 32 g
12% Sodík 248 mg
76% Bílkoviny 43 g

Steak v ciabattě postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme zakysanou smetanu, cukr, prolisovaný česnek, rajčatový protlak, mletou papriku pálivou a promícháme.

2

Hovězí kýtu nakrájíme na plátky, trochu naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v jogurtové směsi. Necháme 60 minut marinovat.

3

V menší misce smícháme na kostičky nakrájená konzervovaná rajčata, nastrouhaný křen, najemno nasekanou pažitku, chilli omáčku a worcester. Důkladně promícháme.

4

Ciabatty rozkrojíme na polovinu.

5

Rozpálíme grilovací pánev a marinované steaky na ní společně s ciabattou grilujeme. Před grilováním steaky lehce potřeme olivovým olejem.

6

Poté mezi dvě ugrilované půlky ciabatty vložíme steak, přelijeme rajčatovou omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept