Recept

Hovězí steak se špenátovo-bazalkovou salsou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39144

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
1 polévková lžíce Koření Steak 7 pepřů
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Sůl
Špenátovo-bazalková salsa
60 g Bazalka
40 g Hořčice francouzská
30 g Kapary
100 ml Olej olivový
2 stroužek Česnek
50 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 329kJ
2% Sacharidy 6 g
39% Tuky 30 g
9% Sodík 183 mg
85% Bílkoviny 48 g

Hovězí steak se špenátovo-bazalkovou salsou postup přípravy receptu:

1

V malé misce smícháme hořčici, zamícháme do ní olivový olej a přendáme do mixéru. Do mixéru nakonec přidáme špenátové listy, listy bazalky, kapary a česnek. Vše důkladně umixujeme na pyré. Osolíme a opepříme.

2

Hovězí svíčkovou nakrájíme na 4 plátky, jemně je naklepeme, osolíme a posypeme steakovým kořením. Lehce potřeme olivovým olejem.

3

Grilovací pánev rozpálíme a steaky na něm grilujeme.

4

Steaky servírujeme na připravené talíře a na povrchu potřeme špenátovo-bazalkovou salsou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept