Recept

Hovězí steak s nádivkou z ovčího sýra

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39147

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
800 g Hovězí svíčková
1 polévková lžíce Hořčice francouzská
1 polévková lžíce Koření Steak 7 pepřů
2 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Pažitka
1 ks Petržel - nať
75 g Strouhanka
100 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek
70 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 905kJ
3% Sacharidy 12 g
16% Tuky 12 g
15% Sodík 303 mg
95% Bílkoviny 54 g

Hovězí steak s nádivkou z ovčího sýra postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme najemno nasekanou jarní cibulku, česnek a na malé kostičky nakrájené žampiony. Povaříme asi 5 minut, poté necháme zchladnout.

2

Do vychladlé směsi přimícháme najemno nasekanou pažitku, ovčí sýr, hořčici a strouhanku.

3

Hovězí svíčkovou nakrájíme na 4 silnější plátky. Každý plátek po straně rozřízneme tak, aby vznikla kapsa. Do každé kapsy vložíme nádivku z ovčího sýra a pomocí párátka ji uzavřeme. Steaky osolíme a posypeme steakovým kořením.

4

Grilovací pánev rozpálíme a steaky na něm grilujeme.

5

Ihned poté podáváme, zdobíme snítkem petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept