Recept

Špízy z marinované svíčkové

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 39153
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule červená
600 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprika žlutá
8 ks Žampiony čerstvé
Marináda
3 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Chilli omáčka
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Limetková šťáva
1 kávová lžička Olej olivový
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 496kJ
7% Sacharidy 25 g
5% Tuky 3 g
6% Sodík 112 mg
89% Bílkoviny 50 g

Špízy z marinované svíčkové postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou nakrájíme na kostky, vložíme do mísy a přidáme sójovou omáčku, limetkovou šťávu, chilli omáčku, olej, česnek, nastrouhaný zázvor, koriandr a vše důkladně promícháme. Maso necháme přes noc marinovat.

2

Červenou cibuli očistíme a nakrájíme na klínky. Papriku omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na větší kousky. Žampiony očistíme a necháme v celku.

3

Na špejle střídavě napichujeme marinované maso, cibuli, papriku a žampiony. Před grilováním vše potřeme olejem.

4

Grilovací pánev rozpálíme a špízy grilujeme. Ihned poté podáváme.

Poznámka

Jako příloha se hodí opečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept