Jednoduchý recept

Zásmažka do bílých a krémových polévek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 38 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 3916

Ingredience

70 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 236 kcal
Kilojoule 988kJ
4% Sacharidy 15 g
21% Tuky 16 g
44% Sodík 875 mg
20% Bílkoviny 11 g

Zásmažka do bílých a krémových polévek postup přípravy receptu:

1

Prosejeme hladkou mouku a nasypeme do horkého másla nebo sádla. Za stálého míchání osmahneme do požadované barvy.

2

Vlažnou zásmažku zalijeme 1 l vlažného základního vývaru z bílých kostí a za stálého míchání ( je vhodné použít metlu) mírně vaříme asi 30 minut. Polévka musí být hladká.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept