Recept

Svěží salát s uzeným lososem a treskou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 39174
Kategorie: Saláty

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
1 ks Chilli paprička
6 polévková lžíce Limetková šťáva
700 g Losos uzený
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej česnekový
2 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Rukola
1 ks Salát ledový
1 polévková lžíce Sherry brandy
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 060kJ
1% Sacharidy 2 g
15% Tuky 11 g
9% Sodík 176 mg
61% Bílkoviny 34 g

Svěží salát s uzeným lososem a treskou postup přípravy receptu:

1

Rybí filety omyjeme, očistíme, utěrkou osušíme, osolíme a zakápneme polovinou limetkovou šťávou. Na pánvi rozpálíme máslo a ryby na něm pár minut smažíme. Poté je vyjmeme, opepříme a odložíme stranou.

2

Ledový salát omyjeme a listy natrháme, rukolu omyjeme a také natrháme. Listy ledového salátu i rukolu vložíme do salátové mísy. Česnekový olej smícháme v misce s balsamicem, sherry, zbytkem limetkové šťávy a najemno nasekanou chilli papričkou. Dresink důkladně promícháme.

3

Osmažené rybí filety a uzeného lososa nakrájíme na menší plátky a vložíme do mísy k salátům, zalijeme připraveným dresinkem, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Poté ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept