Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 39181

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Fazole
150 g Kroupy ječné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
60 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 459 kcal
Kilojoule 1 921kJ
18% Sacharidy 63 g
22% Tuky 17 g
10% Sodík 205 mg
27% Bílkoviny 15 g

Fazolový šoulet postup přípravy receptu:

1

Předem namočené fazole uvaříme doměkka a scedíme.

2

V jiném hrnci povaříme propláchnuté kroupy s trochou oleje, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

3

V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme hladkou moukou a znovu osmahneme. Podlijeme vývarem z fazolí a chvíli povaříme. Přidáme fazole, kroupy, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Vše dobře promícháme a jen prohřejeme.

4

Můžeme podávat se zelným salátem nebo se salátem z červené řepy.

Poznámka

Můžeme použít barevné fazole.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept