Recept

Fazolky v rajčatové omáčce

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 39184

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
450 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 95 kcal
Kilojoule 396kJ
4% Sacharidy 15 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 209 mg
6% Bílkoviny 3 g

Fazolky v rajčatové omáčce postup přípravy receptu:

1

Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky.

2

V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme spařená, oloupaná, nasekaná rajčata a připravené fazolky. Podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Zvolna dusíme pod pokličkou asi 45 minut doměkka. Podle potřeby podlijeme trochou vody.

3

Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny nebo rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept