Recept

Dušené fazolky se žampiony

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39188
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Fazolky mražené
1 špetka Majoránka
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Gouda 45%
1 špetka Tymián sušený
500 ml Voda pitná
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 973kJ
4% Sacharidy 14 g
21% Tuky 16 g
16% Sodík 314 mg
18% Bílkoviny 10 g

Dušené fazolky se žampiony postup přípravy receptu:

1

Fazolky vsypeme do kastrolu, podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka.

2

V pánvi na másle osmažíme oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a krátce podusíme. Směs smícháme s fazolkami, prohřejeme a vmícháme nastrouhaný sýr.

3

Pokrm podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou a tymiánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept