Recept

Vařené fazolky se sýrem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 39189

Ingredience

400 g Fazolové lusky zelené
100 g Máslo čerstvé
30 g Strouhanka
30 g Sýr Gruyére
1 kávová lžička Sůl
1000 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 111kJ
3% Sacharidy 11 g
31% Tuky 24 g
14% Sodík 286 mg
9% Bílkoviny 5 g

Vařené fazolky se sýrem postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné fazolky uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme je a nakrájíme šikmo na menší kousky.

2

V pánvi na kousku másla osmažíme strouhanku.

3

Fazolky upravíme na talíře, posypeme osmaženou strouhankou, nastrouhaným sýrem a pokapeme zbylým rozpuštěným máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept