Jednoduchý recept

Karbanátky Lindström

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 3920
Kategorie: Maso

Ingredience

3 polévková lžíce Červená řepa
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kapary sterilované
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
500 g Maso mleté - mix
100 ml Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 244kJ
2% Sacharidy 6 g
65% Tuky 48 g
21% Sodík 424 mg
34% Bílkoviny 19 g

Karbanátky Lindström postup přípravy receptu:

1

Smícháme hovězí maso, žloutky, worcester, cibuli nadrobno, červenou řepu nadrobno, sůl, pepř, kapary a pažitku, nasekané,

2

když je hmota moc hustá přilijeme smetanu.

3

Tvarujeme karbanátky a pečeme na oleji a troše másla, 3 minuty z každé strany.

4

Můžeme péct i v troubě na 15 minut.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept