Jednoduchý recept

Majonéza vařená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3921

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
1 špetka Cukr krupice
0,3 l Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Mouka polohrubá
5 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 578kJ
0% Sacharidy 2 g
16% Tuky 12 g
11% Sodík 217 mg
11% Bílkoviny 6 g

Majonéza vařená postup přípravy receptu:

1

Kromě oleje zašleháme všechny přísady do vývaru a za stálého šlehání vaříme na páře až do úplného zhoustnutí.

2

Poté majonézu odstavíme z ohně, necháme vychladnout a vmícháme olej.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept