Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 150 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 39218

Ingredience

100 g Ančovičky konzervované
600 g Filety z tresky tmavé
1 polévková lžíce Koňak Armaňak
0,3 l Olej olivový
0,5 hrst Oregano čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
0,5 hrst Tymián čerstvý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 744 kcal
Kilojoule 3 115kJ
0% Sacharidy 1 g
86% Tuky 65 g
49% Sodík 977 mg
67% Bílkoviny 38 g

Carpaccio z tresky postup přípravy receptu:

1

Filé z tresky tmavé vykostíme a necháme chladit dvě hodiny v mrazničce.

2

Petrželku a tymián očistíme, necháme okapat a otrháme lístky. Česnek oloupeme.

3

Ančovičky rozmixujeme s bylinkami a 0,2 litru oleje. Dokořeníme solí, pepřem a koňakem. Filé nakrájíme na velmi tenké plátky.

4

Zbylým olejem potřeme servírovací talíře a rozložíme na ně plátky filé, které potřeme omáčkou.

Poznámka

Můžeme podávat s toasty a šampaňským. Před servírováním ještě jednou zkontrolujeme zbytky kostí v mase. Pokud nějaké najdeme, opatrně vyjmeme, abychom nepoškodili maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept