Jednoduchý recept

Kuřecí milagutannir

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39231
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citrony
10 ks Feferony
1200 g Kuře
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Nové koření mleté
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
2 polévková lžíce Petržel - nať
150 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 600 kcal
Kilojoule 2 512kJ
8% Sacharidy 28 g
48% Tuky 36 g
14% Sodík 276 mg
71% Bílkoviny 40 g

Kuřecí milagutannir postup přípravy receptu:

1

Feferonky nadrobno nasekáme nebo rozemeleme a smícháme s ostatním kořením. Kuře naporcujeme, zalijeme vodou, ochutíme solí a necháme dusit. Po cca 10 minutách přidáme feferonky s kořením a dál dusíme do poloměkka.

2

Cibuli nasekáme, orestujeme na rozpáleném másle dozlatova, přidáme k masu, přilijeme horkou vodu, přisypeme rýži a znovu přivedeme k varu.

3

Jakmile jsou maso i rýže měkké, vhodíme do polévky nasekanou petrželku, plátky citronu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept