Rybí filé na paprice - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí filé na paprice
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 39243 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
30 ml | Citronová šťáva |
700 g | Filé rybí |
50 g | Máslo čerstvé |
50 g | Mouka pšeničná hladká |
20 g | Paprika mletá sladká |
5 g | Pepř černý mletý |
6 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 15,0mg |
Draslík | 178,9mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,9mg |
Vitamín E | 1,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 16,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Citronová šťáva, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí, Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybí filé na paprice postup přípravy receptu:
1 | Na másle osmažíme nasekanou cibuli dorůžova, přidáme papriku a krátce orestujeme. |
2 | Porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a vložíme na cibulový základ. Dusíme na mírném ohni asi 15 minut, až je ryba měkká a šťáva povařená. |