Jednoduchý recept

Rybí filé na česneku a paprice

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 39244

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
800 g Filé rybí
200 g Mouka pšeničná hladká
20 g Paprika mletá sladká
50 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 642kJ
11% Sacharidy 40 g
6% Tuky 5 g
39% Sodík 779 mg
160% Bílkoviny 90 g

Rybí filé na česneku a paprice postup přípravy receptu:

1

Porce filé pokapeme citronovou šťávou a dáme na 1 hodinu uležet do chladna.

2

Mezitím prolisujeme česnek a smícháme se solí do pasty. Mouku promícháme s paprikou.

3

Jednotlivé porce filé silně potřeme česnekovou pastou, obalíme v mouce a na rozpáleném sádle osmažíme dozlatova z obou stran.

Poznámka

1 hod na uležení ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept