Jednoduchý recept

Pikantní pstruh na víně a rajčatech

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 39247

Ingredience

20 g Harissa pasta
800 g Pstruh
1 ks Cibule
30 ml Citronová šťáva
1 g Paprika mletá pálivá
100 g Protlak rajčatový
40 g Sádlo škvařené
9 g Sůl
3 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 492 kcal
Kilojoule 2 058kJ
3% Sacharidy 11 g
31% Tuky 23 g
49% Sodík 983 mg
76% Bílkoviny 43 g

Pikantní pstruh na víně a rajčatech postup přípravy receptu:

1

Očištěné poloviny pstruha potřeme solí a pálivou paprikou, pokapeme citronem a necháme na tácu uležet.

2

Mezitím osmažíme na sádle cibuli nasekanou nadrobno dorůžova, zalijeme vínem, přimícháme rajčatový a paprikový protlak, promícháme a krátce povaříme.

3

Vložíme pstruhy a velmi pozvolna na mírném ohni dusíme 20 minut. Občas ryby přelijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept